Soós Jolán üzente 13 éve

Andriskánk ma a Megasztárban!!!!!!!!2010.szept.4-én

Válasz

Soós Jolán üzente 13 éve

A kis "Megasztár"...

Válasz

Werner Barbara üzente 13 éve

Gyönyörű.
Csak így tovább drága Andris.

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 13 éve

Gyönyörü szöveg és nagyon szépen, érthetően énekel. Nagyon megható!
Én többször láttam Őt a TV-ben Benkő Lászlóval.
Nagy izgalommal várom a Megasztár előadását! Köszönöm az értesitést!

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 13 éve

Szépen énekelt.Szép érzéki dal.

Válasz

Horváthné Iréne üzente 13 éve

Szép dal! Kedves, nagyon aranyos fiú. Sok boldogságot!

Válasz

Soós Jolán üzente 13 éve

szaboandris1995@freemail.hu...Andriska elérhetősége...

Aranyos kisfiú!Nagyon szeretem!

Válasz

Komáromi-Szabó Gyula üzente 13 éve

Andris, - ez gyönyörű, csak igy tovább !!!!

Válasz

Kulcsár György üzente 13 éve

Andris
Ismételten köszönöm a sok gratulációt. A kedves üzeneteket! A MEGASZTÁRBAN is láthatok majd,küldjetek sms-t!!!! Szeretettel:ANDRIS

Kedves Rajongók!Az a levélke,Andris honlapjáról való!Figyeljük a Megasztár 5 műsorát!Köszi mindenkinek!!!!

Válasz

Kulcsár György üzente 13 éve

Könnyű volt megszeretni
Lengyel Pálné két éve tanítja Andrást a szilsárkányi iskolában. Érdeklődésünkre úgy fogalmazott, hogy rendkívül tájékozott, okos kisfiú, akit könnyű volt megszeretni.
? Tavaly találkoztunk először, és eleinte furcsa volt, hogy mennyi mindent tud, mennyi minden érdekli. Előtte nem találkoztam látássérült kisgyerekkel, ezért meglepő volt, hogy szóban úgy ír le dolgokat, mintha látta volna. Osztálytársai is szeretik, segítik, de ő ezzel nem él vissza. Az, hogy Andris velünk van, a többieknek is csak előnyére válik. Az iskolában rendszeresen fellép, idén több mesemondó versenyt megnyert. Ha az iskolának lehetősége nyílik szereplésre, mindig felkészítjük őt is. Szilsárkányban és Bogyoszlón az időseknek is bemutatkozott ? beszélt kedves tanítványáról Lengyel Pálné.

Válasz

Kulcsár György üzente 13 éve

Máté Péter a Kedvenc
? Máté Pétert azért szeretem, mert szépek a dalai, én odavagyok értük ? mondja bemutatkozásul a közvetlen, barátságos kisfiú. Megtudjuk tőle, hogy fellépésein csak addig izgul, amíg a zene meg nem szólal és aztán már csak az jár a fejében, hogy jól sikerüljön a szereplés.
Andris tehetsége egy lakodalomban mutatkozott meg először. A zenésztől elkérte a mikrofont és lakodalmas rockot adott elő. Aztán, a bősárkányi majálison budapesti zenészek hívták fel a színpadra, velük együtt énekelt. A falunapra pedig már személyesen kapta a meghívást. Noha nem látja, érzi a közönséget. A zenén kívül prózamondásban is jeleskedik. Rendszeresen részt vesz a mesemondó versenyeken, legszívesebben az aranytojást tojó madárról és Pityi Palkóról mesél.

Válasz

Kulcsár György üzente 13 éve

A CD országos terjesztése nyomán tavaszra aranylemez lett, majd később platina lemezes. Az első lemezén //"Dalokban élnek a fények"// Máté Péter dalok, és a Tolcsvay László által szerzett, Lions-himnuszként is ismert, "Adj békét és reménységet" című szerzemény hallható. És íme megjelent a várva várt 2. lemez is "A szívemmel is látható" címmel, amelyen már 3 saját dal is hallható. Ezenkívül a híres Neotontól "Ha elmúlik karácsony", valamint a mindenki által ismert "Jingle Bells" is felkerült a korongra 3 verzióban: magyar, német-angol, és egy karaoke verzió. Andris azt szeretné, hogy ez album is olyan sikeres legyen, mint az első.

Válasz

Kulcsár György üzente 13 éve

Szabó Andris zenei tehetségét 2005 decemberében fedezte föl a Kisalföld napilap főszerkesztője, Vida István egy csornai Ki- Mit- Tud? versenyen. A lap támogatásával Szabó Andris kapcsolatba került az Omega együttes zeneszerzőjével, Benkő Lászlóval, akinek zenei vezetésével, és az Első Győri Lions Klub segítségével készült el a fiú hanglemeze a Média Generál stúdióban. Négy részletben 10 ezer darab korong készült. Ebből a Kisalföld előfizetői között és a Lions-mozgalom keretein belül első körben mintegy 6000 példány kelt el.

Válasz